Lauw water met citroen

Wednesday, September 17, 2014

Na de vakantie heb ik een goede, oude gewoonte weer nieuw leven ingeblazen. Ik begin de dag met een glas lauw water met citroensap. Om precies te zijn… met het sap van een halve citroen. Een heerlijk begin van de dag dat ook nog eens goed voor je is.

Je krijgt er ENERGIE van! De hele ochtend, probeer maar eens uit. Tevens vermindert je HONGER GEVOEL wat komt door de pectine (een soort natuurlijke gelei) die in citroenen zit. Dit betekent niet dat we het ontbijt overslaan. Integendeel. Laat het citroensap zijn werk doen, je SPIJSVERTERING op gang brengen en de GIFSTOFFEN uit je lichaam spoelen en geniet daarna van een heerlijk healthy ontbijt. Echter… je behoefte aan tussendoortjes verminderd gegarandeerd!

Hopelijk behoeden deze VITAMINE C shots ons de komende herfstmaanden voor verkoudheid, griepjes en verbetert onze WEERSTAND. En wat te denken van onze HUID die minder rimpelig wordt en meer gaat stralen door de vele vitamines.

Ook al hou je er niet van, neem de zure smaak van citroenen voor lief want op ons lichaam hebben citroenen juist een alkaliserende werking. Met andere woorden, ze gaan verzuring van het lichaam tegen wat kan ontstaan door teveel dierlijke vetten en suikers te eten en drank als koffie en alcohol. Google maar eens op ALKALISCH LICHAAM en je leest veel over 1 van de trends van dit moment.

Na 2 weken kan ik al niet meer zonder. Jij ook?

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *