Welkom!

 

Iedereen heeft wel een leuke tik, hoop ik. De mijne heeft alles te maken met bijzondere adresjes. Daar wordt ik echt heel blij van! Iedere vorm van objectiviteit verdwijnt en alles is meteen fantastisch :-). Het liefst trek ik er non stop op uit. Niet alleen vermoeiend, ook veel te duur. En ik heb er gewoon de tijd niet voor als werkende moeder met 3 kids. Gelukkig stillen het internet en mooie tijdschriften veel van mijn honger naar hip & happening. En niet te vergeten tips van anderen! Alles onthou ik. In de hoop dat ik er ooit zelf naartoe ga…

Naar een heerlijk restaurant, een bijzondere winkel,  een hip hotel of zomaar een rustige plek in de natuur. Dichtbij of ver weg, als de plek maar iets eigens heeft. Is dat het goede woord? En tja wanneer is dat? Het hoeft voor mij niet te kloppen, liever niet zelfs. Ik loop warm voor het achterliggende verhaal, inspirerende mensen, goed eten, styling en persoonlijke service. En ben, heel cliché, gevoelig voor het tafeltje waaraan ik zit of de kamer waarin ik slaap. Maar soms gaat weinig van dit alles op en wil ik graag nog een keer terug. Oh? Tja, gewoon omdat je alles moet relativeren en het gezelschap uiteindelijk telt!

Kidsproof inspiratie

Inmiddels loopt mijn hoofd over en wordt ik steeds vaker gevraagd om een goede tip. Tijd om mijn favoriete adressen, reizen & ideeën te delen. Tijd om te gaan bloggen! Wie ben ik? Ik ben Carmen, happily married en heb 3 fantastische dochters. Die ik overal mee naartoe sleep en blijer maak met een gezellig cafeetje dan met een mooie boswandeling. Niet goed, I know 😉 Geen hippe 20-er meer, maar een blogger met kidsproof tips! Overdag ben ik druk met FarmerFoodies. Het eigen bedrijf van vriendin Marlou & mij dat alles te maken heeft met ambachtelijk, lokaal en lekker eten. En in de vrije uurtjes wordt er geblogd. In de hoop anderen op ideeën te brengen en tijd te besparen. Want wat kan het zoeken naar een leuk dagje uit of het samenstellen van een reis tijdrovend zijn!

Deel je tips met mij!

Last but not least… het liefst schrijf ik dit blog met jou! Ik denk dat ik aardig wat input heb, maar er zijn nog zovéél meer leuke plekken, mooie producten, gave reizen en persoonlijke favourites. Laat het me weten! Stuur mooie foto’s, geef je mening of schrijf meteen een leuk stuk; alles is welkom. Ik plaats jouw tip op het blog en ieder die wil kan ervan genieten. Mooi toch!!

 

Liefs, Carmen

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *