En route

Monday, September 1, 2014

Na een heerlijke dag aan het zwembad en strand van Pismo vervolgen we onze route richting LA. Er vanuit gaande dat de highway 1 hier nog steeds zo mooi is kozen we voor deze toeristische route. Op zoek naar een lekker ontbijt misten we helaas de afslag naar deĀ Madonna Inn, een over de top real American hotel-restaurant dat op mijn wishlist stond. Helaas bleek de highway 1 na Pismo niet meer voor te stellen dan een saaie route door het binnenland waar zeker geen lekker ontbijt te halen viel. Dachten we… Echter zodra we besloten de highway 1 te verlaten om richting de highway 101 te koersen en te stoppen bij de eerste de beste supermarkt werden we aldaar, na 30 minuten bakken, snijden en smeren, getrakteerd op de best gevulde, knapperigste sandwiches van California. That makes my day!

Santa Barbara

Ook de highway 101 bleek een goede keuze. Door het prachtige Santa Ynez wijndal dat rondom het plaatsje Solvang ligt rijden we naar Santa Barbara. Uiteraard stoppen we in dit St. Tropez van de Pacifische kust. Een mooi kustplaatsje met veel lage, witte gebouwen waar ik het liefst met aan iedere hand 5 shopping bags door State Street was gelopen. Wij hebben het gehouden bij een heerlijk, ambachtelijk ijs van McConnell’s.

IMG_8165 IMG_8173

Via een klein stuk Mulholland Drive en de strandweg van Malibu rijden we Santa Monica binnen. Hier klinkt luidt gejuich op de achterbank waar de pier uit de tv-serie Hannah Montana wordt gespot. We moeten beloven hier terug te komen.

IMG_8186

Voor nu rijden we door richting Venice Beach naar Marina Del Rey waar we de komende 3 nachten heerlijk slapen in het Jamaica Bay Inn.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *